logo songteksten.net

Model Miranda Kerr bevestigt zwangerschap

(Novum) - De babyboom in modellenland houdt nog even aan. Ook Miranda Kerr heeft erkend dat ze in verwachting is. De echtgenote van acteur Orlando Bloom biechtte in een interview met de Spaanse Vogue op dat ze zo'n vier maanden zwanger is.

Geruchten dat het 27-jarige model en de 33-jarige acteur hun eerste kind verwachten doen al weken de ronde. Met de woorden 'ja ik ben zwanger. Ik ben zo'n vier maanden onderweg' bevestigt Miranda de verhalen van een aantal ingewijden. Die deden vorige maand al uit de doeken dat de Australische schone binnenkort niet meer in maatje 34 past.

Kerr vertelt aan Vogue dat het niet makkelijk was haar zwangerschap geheim te houden. "Ik kan me nog herinneren dat ik me vreselijk voelde tijdens een fotoshoot", herinnert Miranda zich de ochtendmisselijkheid. "Maar het was echt nog te vroeg om iets te zeggen."

Het model heeft haar kinderwens nooit onder stoelen of banken gestoken. "Ik wil graag moeder worden en weet dat Orlando een geweldige vader zal zijn", vertelde de Australische in een eerder interview. Kerr liep Bloom in 2006 tegen het lijf tijdens een modeshow van lingeriemerk Victoria's Secret, waarvan de 27-jarige een van de gezichten is. Een jaar later kregen de twee een relatie, eind juli beloofden ze elkaar in het geniep eeuwige trouw.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren