logo songteksten.net

Liesbeth List niet emotioneel om laatste show

(Novum) - Het doet Liesbeth List weinig dat ze woensdagavond de laatste voorstelling van haar afscheidstournee 70 Jaar Liesbeth heeft gegeven. "Of het de eerste of de laatste show is: dat doet me niks. Dat heb ik nooit gehad", vertelt de zangeres aan Novum Nieuws. "Als ik maar op een podium mag staan."

De 71-jarige List omschrijft de show van woensdag als 'een gigantisch feest'. "Zoals alle voorstellingen", benadrukt ze. "Het was heel gezellig en fijn en het is heel laat geworden." De zangeres is blij dat ze het na jarenlang toeren door het land wat rustiger krijgt. "Ik heb de afgelopen jaren zo veel opgetreden en zo veel in de auto gezeten dat ik soms niet meer wist hoe de wereld eruitzag."

Dat List haar toer heeft afgesloten, betekent niet dat ze nooit meer op een podium staat. Zo treedt ze over een paar maanden op in Carré bij een gala waarbij ook koningin Beatrix aanwezig is. "Je gaat van zo iemand houden", zegt de zangeres over de vorstin, voor wie ze vaker heeft opgetreden. "Ze is heel geïnteresseerd en onthoudt alles."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren