logo songteksten.net

Beyoncé zong mee met vooraf opgenomen volkslied

(Novum) - Beyoncé heeft bij de beëidiging van de Amerikaanse president Barack Obama inderdaad niet live gezongen. Dat gaf de zangeres donderdag toe tijdens een persconferentie over haar optreden bij de Super Bowl, aanstaande zondag. Voorafgaand aan de persconferentie bracht ze live het volkslied ten gehore.

"Ik ben een perfectionist, ik oefen tot ik erbij neerval", zei Beyoncé. Door verschillende omstandigheden had de 31-jarige zangeres naar eigen zeggen geen tijd om te oefenen met het orkest. "Het was een emotionele show voor mij. Ik voelde me niet zeker genoeg om een risico te kunnen nemen, want het ging hier wel om de president."

Beyoncé besloot daarom mee te zingen met haar vooraf opgenomen versie van het volkslied. "Dat is heel normaal in de muziekwereld", legde ze uit. "Ik ben trots op mijn optreden."

De zangeres beloofde verder in de pauzeshow van de Super Bowl live te gaan zingen. Of ze met de dames van Destiny's Child op het podium staat, wilde ze niet zeggen. "Ik kan geen details geven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren