logo songteksten.net

Frank Ocean klaagt Chris Brown toch niet aan

(Novum/AP) - Frank Ocean neemt toch geen juridische stappen tegen Chris Brown. De r&b-zanger zei eerder dat hij een aanklacht wilde aandienen naar aanleiding van een incident waarbij hij naar eigen zeggen werd geslagen door Brown.

"Toen ik klein was, dacht ik dat ik iemand zou vermoorden of verminken als hij me zou bespringen", schrijft de 25-jarige Ocean op zijn website. "Nu ik een man ben, weet ik dat ik geen moordenaar ben maar een artiest en een modern persoon." Volgens de zanger staat 'vergeving voor wijsheid'. "Vrede is wat ik wil in mijn leven."

De politie heeft de zaak nog steeds in onderzoek omdat Ocean niet aan de autoriteiten heeft laten weten dat hij geen aanklacht meer wil indienen. "Het onderzoek blijft lopen tot wij een officiƫle verklaring binnen hebben", reageert een woordvoerder.

Vorige week zondag ging een aantal mannen, onder wie naar verluidt Ocean en Brown, met elkaar op de vuist bij Westlake Studio in Los Angeles. Bronnen uit beide kampen wijzen met een beschuldigende vinger naar elkaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren