logo songteksten.net

Sylvie en Rafael 'zo veel mogelijk' samen

(Novum) - Sylvie en Rafael van der Vaart zijn graag samen. Dat zegt de voetballer althans tegen de Duitse boulevardkrant Bild. "We proberen zo veel mogelijk tijd samen door te brengen", tekende Bild op.

Sylvie en Rafael kondigden begin dit jaar aan te gaan scheiden. De bom zou gebarsten zijn tijdens oud en nieuw, toen de voetballer de presentatrice in het bijzijn van hun vrienden zou hebben geslagen. De laatste tijd worden Sylvie en Rafael weer geregeld samen gespot. Zo gingen ze samen lunchen en zat Sylvie zaterdagavond op de tribune bij een wedstrijd van Rafael.

Afgelopen weekeinde woonden Sylvie, Rafael en hun 6-jarige zoontje Damian een liveshow rondom Ice Age bij. Bild kiekte het gezin buiten de evenementenhal. "We hadden een heerlijke middag", zei Sylvie over de voorstelling. "Vooral de jongens hebben genoten."

Naar aanleiding van de vele momenten samen doken vorige maand geruchten over een hereniging op. Die werden echter al snel ontkend, hoewel een toekomstige verzoening niet werd uitgesloten. "Rafael en Sylvie hebben op dit moment goed contact met elkaar, maar van een hereniging is geen sprake", lieten de twee weten via hun management. "Of die hereniging er komt, zal de toekomst leren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren