logo songteksten.net

Politie sluit onderzoek vechtpartij Brown en Ocean

(Novum/AP) - De politie sluit binnenkort het onderzoek naar de vechtpartij van Chris Brown en Frank Ocean. De twee artiesten gingen eind vorige maand met elkaar op de vuist, maar volgens een politiewoordvoerder zijn er geen aanklachten ingediend.

Ocean liet vlak na de matpartij weten dat hij aangifte tegen Brown wilde doen, maar kwam daar dit weekeinde op terug. "Vrede is wat ik wil in mijn leven", schreef de 25-jarige zanger op zijn website. Ocean beweerde dat hij door Brown werd geslagen op de parkeerplaats bij een opnamestudio in Los Angeles.

Hoewel Brown niet vervolgd wordt, kan de vechtpartij met Ocean voor hem nog een staartje krijgen. Basketballer Tony Parker wil de vechtpartij volgens entertainmentwebsite TMZ gebruiken in zijn zaak tegen een nachtclub.

Brown ging vorig jaar in de club op de vuist met Drake, waarbij onder anderen Parker gewond raakte. De basketballer vindt dat de club Brown nooit toe had mogen laten en gebruikt de vechtpartij met Ocean om te illustreren dat Brown gewelddadig is.

De zanger moet zich woensdag weer melden in de rechtbank als de rechter zich opnieuw buigt over Browns proeftijd. Die kreeg hij opgelegd omdat hij in februari 2009 Rihanna in elkaar timmerde. De zangeres dumpte Brown daarop, maar sinds kort zijn de twee weer samen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren