logo songteksten.net

Chris Brown onder vuur om leugens over taakstraf

(Novum) - Chris Brown ligt naar verluidt onder vuur vanwege zijn taakstraf. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ heeft de openbaar aanklager documenten ingediend bij de rechtbank omdat Brown mogelijk heeft gelogen over zijn taakstraf.

Brown, die in de problemen kwam door mishandeling van Rihanna, heeft eerder laten weten dat hij zijn taakstraf had volbracht. Het hoofd van de politie in Richmond, Bryan T. Norwood, verklaarde in september dat Brown 202 dagen taakstraf had volbracht, terwijl hij maar 180 dagen hoefde te werken. Norwood zou Brown echter maar negen of tien keer hebben gecontroleerd.

De zanger zou hebben gewerkt bij een centrum voor kinderen, waar zijn moeder directrice is geweest. Hier zou een toezichthouder te horen hebben gekregen dat controle niet nodig was. Een werknemer vertelt aan TMZ Brown nooit te hebben gezien in het centrum. Verder zegt Brown dat hij onder meer heeft geschilderd en ramen heeft gewassen.

Bronnen vertellen aan TMZ dat de 23-jarige Chris de taakstraf nooit kan hebben volbracht, omdat hij een aantal van die dagen in het buitenland was voor concerten. Brown werd veroordeeld nadat hij in 2009 Rihanna in elkaar sloeg. De twee hebben inmiddels hun relatie nieuw leven ingeblazen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren