logo songteksten.net

Valerio Zeno legt lat 'veel te hoog' in de liefde

(Novum) - Valerio Zeno is naar eigen zeggen erg veeleisend in de liefde. "Ik denk voornamelijk dat ik de lat veel te hoog heb liggen", erkent hij in Grazia. "Ik ben heel erg pietje precies en ga niet voor minder."

De BNN-presentator is op zoek naar een ambitieuze vrouw, 'want dat betekent dat ze passie heeft'. "Pit. Een eigen mening. En dat ze voor zichzelf kan opkomen." Daarnaast moet Valerio's droomvrouw er goed uitzien. "Maar ik krijg toch echt het idee dat die combinatie niet bestaat. Ik ben haar in elk geval nog niet tegengekomen."

Zeno komt genoeg ambitieuze vrouwen tegen. "Maar dan hebben ze weer niet het uiterlijk waarvan mijn hart sneller gaat kloppen. Als ik die dan weer ontmoet, zijn het vaak saaie, lege hulzen. Types bij wie de tijd stilstaat omdat ze niet weten wat ze willen en maar wat doen in het leven."

De presentator maakt zich niet al te druk om zijn status als vrijgezel. "Het moet ook allemaal niet te makkelijk gaan", vindt hij. "Bovendien heb ik de tijd. Ik ben 29, dus mijn eierstokken zijn nog niet aan het rammelen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren