logo songteksten.net

Hanna Verboom wil thuisbasis voor kinderen

(Novum) - Hanna Verboom wil dat haar toekomstige kinderen een thuisbasis hebben. Zelf heeft de 29-jarige actrice die lang gemist. "Nog steeds kan ik heel jaloers zijn als vriendinnen naar hun ouderlijk huis gaan", bekent Hanna in een interview met Viva.

"De plek waar ze voor het eerst leerden lopen en fietsen en waar ze na een date voor de deur hun eerste zoen kregen", illustreert de 29-jarige actrice. "Ik gun mijn kinderen, die ongetwijfeld ook de wereld gaan verkennen, in de toekomst ook zo'n thuisbasis."

Hanna bracht een groot deel van haar jeugd door in Afrika, waar haar ouders in verschillende landen werkten. Toen Verboom 12 jaar was vestigde het gezin zich in Nederland. "Ik miste het reizen, het avontuur en de nieuwe mensen", herinnert Hanna zich van haar puberteit. "In de schoolvakanties reisde ik alleen de hele wereld over."

Na de middelbare school ging Verboom backpacken. Na een van haar vele reizen voelde Hanna dat ze een thuisbasis miste. "Hoe overweldigend de reis ook was geweest, ik kwam erachter dat leven uit een koffer me niet gelukkig maakt."

Verboom weet inmiddels hoe haar ideale thuis eruit ziet. "Mijn droomhuis is een oude boerderij met een atelier in een koeienschuur."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren