logo songteksten.net

Jordy van Loon is geen vies ventje

(Novum) - Jordy van Loon is zich bewust van de imagodeuk die hij heeft opgelopen. De 17-jarige zanger maakte ruim een jaar geleden een aantal schunnige opmerkingen in het BNN-programma Doe Maar Normaal. Van Loon hoopt dat het publiek hem niet als 'vies ventje' ziet.

"Achteraf gezien was mijn houding totaal overdreven. Met die foute opmerking over seks als dieptepunt", erkent Van Loon in tijdschrift Flair. "Ik kreeg in de gaten dat ik mezelf blijkbaar belachelijk had gemaakt, dat was vernederend." De jonge zanger verklapte onder meer: "Ik ben er nog niet in en uit geweest, het enige wat ik heb gedaan is likken."

Het gedrag van de beginnende zanger had grote gevolgen. "Ik was soms heel verdrietig, tot tranen toe, en werd er onzeker van", geeft Van Loon toe. "Dat werd nog erger toen zelfs boekingen voor optredens werden afgezegd. Dat betekende toch dat mensen die me eerst leuk vonden, me nu niet meer moesten."

Jordy heeft naar eigen zeggen flinke imagoschade opgelopen. "Ik sta nu bekend als 'die brutale Jordy van Loon', maar ik vind niet dat ik dat ben. Ik wil niet zeggen dat ik het braafste jongetje van de klas ben, maar ook niet het vieze ventje dat mensen in me gingen zien. Ik let nu voortdurend op wat ik zeg."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren