logo songteksten.net

Lowlands warmer dan verwacht van start

(Novum) - A Campingflight to Lowlands Paradise 2010 is vrijdagmiddag zonnig en warmer dan verwacht van start gegaan. Al vanaf donderdagmiddag stonden de eerste bezoekers voor de poorten van het festival in Biddinghuizen.

De Belgische band Triggerfinger opende het festival, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt, in de Alpha-tent. Tijdens het daaropvolgende optreden van The Opposites werd duidelijk dat de bezoekers voor elke muziekstijl warmlopen. Voor de gelegenheid werd het WK-huldigingsnummer van Armin van Buuren gemixt met de single 'Hemel op Aard'. "Dit is kippenvel!", liet het duo Willy en Big2 weten.

The Ting Tings gaven het publiek een warm welkom door zich in het Nederlands voor te stellen. De drukte en de warmte zorgde ervoor dat enkele bezoekers 's middags al de tenten moesten worden uitgedragen. Er hebben zich verder geen noemenswaardige incidenten voorgedaan.

Met 55 duizend bezoekers verkocht Lowlands dit jaar in een recordtempo van acht dagen uit. Lowlands biedt vrijdagavond nog optredens van onder meer Blink 182, Groove Armada en The Specials.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren