logo songteksten.net

Tumor vrouw Xander de Buisonjé blijkt goedaardig -2-

(Novum) - (Mededeling redacties: Update. Reactie Xander de Buisonjé toegevoegd in nieuwe derde en vierde alinea.)

De vrouw van Xander de Buisonjé had een goedaardige tumor in haar buikholte. Dat heeft ze donderdag te horen gekregen. Sophie maakte vorige maand bekend dat ze een tumor had, maar wist niet of die goed- of kwaadaardig was.

"Ik wil jullie allemaal bedanken voor de lieve steun die jullie ons de afgelopen periode hebben gegeven", twittert ze. "Het was gelukkig een goedaardige tumor, maar wel verhoogde kans op recidief. Ondanks dat zijn we toch blij met deze uitslag."

Sophie ging twee weken geleden onder het mes om de tumor te laten verwijderen, vertelt haar man Xander aan Novum Nieuws. Die operatie werd bewust stilgehouden. "Ze is nu aan het herstellen. Het was een ingrijpende operatie. We richten ons nu even helemaal op haar herstel." Sophie moet regelmatig terug naar het ziekenhuis voor controle.

De zanger, die een zoon heeft met Sophie en eerder een zoon kreeg uit zijn relatie met Wendy van Dijk, zegt een heftige tijd achter de rug te hebben. "Onzekerheid is nooit leuk en het was psychisch erg heftig. Nu zit ze lekker thuis met de jongens."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren