logo songteksten.net

The Script kijkt uit naar Pinkpop

(Novum) - De bandleden van The Script kunnen niet wachten om dit jaar weer op Pinkpop te spelen. "Iedereen moet megafoons meenemen en meezingen!", zegt frontman Danny O'Donoghue tegen Novum Nieuws.

Volgens de zanger is het moeilijker om op een festival te staan dan een eigen concert te geven. "Het festivalpubliek wil meer van je, ze willen bloed zien", vertelt de muzikant. "Het is anders als tachtigduizend man is gekomen voor muziek, en niet speciaal voor jou."

Tijdens festivals hebben de mannen het gevoel dat ze zich extra moeten bewijzen. "Dan moet het goed zijn, anders laten ze het weten", vertelt O'Donoghue. "Dus ik zou zeggen: neem niet te veel tomaten mee."

De frontman van de Ierse band herinnert zich het optreden op Pinkpop van twee jaar geleden nog goed. "De liefde die we die dag kregen was geweldig. Iedereen zong For the First Time en Breakeven mee, dat voelde echt als thuis", zegt de zanger. "Ik weet nog dat we zeiden: we willen heel graag terugkomen. Toen wisten we al dat Nederland een mooi land voor ons zou kunnen zijn."

The Script-gitarist Mark Sheehan denkt dat zijn band de afgelopen jaren beter is geworden in het spelen op festivals. "Omdat we dat al jaren doen", vertelt de muzikant. "Ik heb zin in het festivalseizoen. We hebben meer materiaal dan ooit. Dus we kunnen echt los gaan en ze aan het springen maken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren