logo songteksten.net

André Rieu zet Jermaine Jackson achter aanrecht

(Novum) - André Rieu zet Jermaine Jackson niet alleen in de studio aan het werk. De oudere broer van Michael Jackson moet ook in de keuken aan de slag, liet Rieu vrijdag doorschemeren in de ochtendshow van Giel Beelen.

"Hij komt vanavond bij ons eten", gaf Rieu als voorbeeld van de goede relatie met de Jackson-telg. "Ik ga kippensoep maken, dus hij moet me maar helpen." Rieu en Jackson leerden elkaar vorig jaar kennen en doken deze week weer samen in de studio. "Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig het is om met hem te werken", twitterde de vioolvirtuoos eerder deze week. "Zo emotioneel en hartverwarmend."

Volgens Rieu komt er voorlopig nog geen einde aan zijn samenwerking met de Amerikaanse zanger. "We hebben nog When the Rain Begins to Fall, dat gaan we vandaag opnemen", zegt Rieu over Jacksons hit uit de jaren tachtig. "Ik heb nog een stuk gecomponeerd, dat heet I'm Dreaming of New Zealand. Dat luistert hij de hele dag. Daar zijn teksten op geschreven en die wil hij graag zingen."

Naast het opnemen van nieuwe muziek weet de Limburger wel hoe hij Jackson tijdens de carnavalsdagen moet vermaken. "We gaan allebei uit", grapte Rieu, die deze zomer met Jackson op het Vrijthof staat. "Ik ga als André Rieu en hij als Jermaine Jackson."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren