logo songteksten.net

Bioloog Freek Vonk bevestigt romance met Eva Jinek -2-

(Novum) - (Mededeling redacties: Update. Meer info toegevoegd, artikel vanaf tweede alinea herschreven. Foto toegevoegd)

Freek Vonk heeft vrijdagochtend toegegeven dat er iets moois opbloeit tussen hem en Eva Jinek. De bioloog, die geregeld aanschuift bij De Wereld Draait Door, en de presentatrice werden onlangs zoenend gespot in een Haags café.

In de ochtendshow van Giel Beelen vertelde Vonk vrijdag dat hij Jinek een paar maanden geleden leerde kennen. De vonk sloeg over tijdens Eva Jinek op Zondag, waarin de bioloog in november te gast was. "Het was gewoon heel leuk en heel gezellig", zegt Vonk over de uitzending. "Op een gegeven moment krijg je een beetje contact, zo lopen die dingen."

Vonk en Jinek, die tot oktober een relatie had met advocaat Bram Moszkowicz, zouden ongeveer een maand scharrelen. Volgens Freek is de relatie nog erg pril. "We hebben het gezellig samen, voor de rest zien we het verder allemaal wel."

Eva kan het volgens Freek prima vinden met zijn koudbloedige huisdier, varaan Johan. "Er zijn niet zo veel problemen met Johan de varaan. Johan kan met iedereen overweg, ook met Eva, dat zit wel goed."

De bioloog is al voorbereid op grappen over zijn nieuwe liefde. "Makkelijker kan ik het niet maken toch? Eva met d'r boobies en Freek met z'n slang."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren