logo songteksten.net

Strandfestival Zand opnieuw uitverkocht

(Novum) - De derde editie van het strandfestival Zand in Almere heeft 35 duizend bezoekers getrokken. Hiermee was het net als in voorgaande jaren uitverkocht. Op het festival treden onder anderen Nick en Simon, Jurk!, Rowwen Hezze en VanVelzen op. Zaterdagavond sluit Paul de Leeuw het festival af. Presentatie is in handen van Eddy Zoey en Jeroen van Koningsbrugge.

De organisatie is apetrots dat het festival weer uitverkocht is. "We merken dat veel vaste bezoekers terugkeren en de zomervakantie afsluiten op ons festival. Dat is best iets om trots op te zijn gezien de economische crisis, waar toch ook veel festivals last van hebben", zegt medeorganisator Machiel Hofman.

Paul de Leeuw ontvangt meerdere gasten bij zijn optreden, onder wie Laura Jansen en Anneke Grönloh. Vooral de komst van Grönloh is opmerkelijk, aangezien zij en De Leeuw sinds 2002 ruzie hadden nadat hij haar had afgeschilderd als een aan drank, drugs, en seks verslaafde oude vrouw.

"Hun soundcheck was eerder vandaag, en die verliep heel gemoedelijk", laat Hofman weten. "Misschien dat het vanavond anders wordt, als ze voor het eerst optreden voor zo'n groot publiek." Het optreden van Paul de Leeuw en Anneke Grönloh gaat zaterdagavond rond 21.45 uur van start.

Op het festival zijn naast muzikale optredens ook grote barbecues en springkastelen te vinden. "Dit is een echt gezinsfestival en deze hele dag draait om lol. Eddy Zoey kwam net in een trouwjurk op om de band Jurk! Aan te kondigen. Zo gaat het eigenlijk de hele dag."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren