logo songteksten.net

Patty Brard beoordeelt schansspringende BN'ers -2-

(Novum) - (Mededeling redacties: Update. Artikel herschreven op basis van persbericht.)

Patty Brard neemt plaats in de jury van Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans. De 57-jarige oud-zangeres sluit zich aan bij skispringcommentator Peter van Hal en schansspringcoach Marc Nölke, bevestigt SBS6 vrijdag.

In Vliegende Hollanders springen bekende Nederlanders van de schans. Van Hal en Nölke beoordelen hen voornamelijk op de techniek en landing, Brard kijkt naar de ontwikkeling op het gebied van moed en het verleggen van grenzen.

Daarnaast zijn twee reservekandidaten gevonden. Acteur en zanger Robin Zijlstra en De Pfaffs-realityster Nicolas Liébart staan stand-by voor het geval een deelnemer niet meer mee kan doen, bijvoorbeeld door een blessure. Zangeres Sita en zanger Dean Saunders raakten al gewond tijdens de trainingen.

Alle Vliegende Hollanders-deelnemers worden begeleid en gecoacht door Hans Paul Herr, trainer van wereld- en olympisch skischanskampioenen, en Stephan Hocke, voormalig olympisch kampioen skischans. Het programma is vanaf eind deze maand te zien.

Jurylid Brard nam zelf deel aan de officieuze voorloper van Vliegende Hollanders, Sterren Springen. Het programma, waarin BN'ers van de duikplank gingen, bracht haar weer in de spotlight. Sindsdien is ze onder meer te zien Wie Is De Reisleider? en bij haar oude werkgever Shownieuws.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren