logo songteksten.net

Harren veilt doek Willem-Alexander voor 2500 euro

(Novum) - Mick Harren heeft zijn schilderij van Willem-Alexander voor 2500 euro van de hand gedaan. De volkszanger schenkt de opbrengst van het doek aan Kika, Kinderen Kankervrij. "Binnen een uur werd er een bod gedaan van 2500 euro, waar ik namens Kika erg blij mee ben."

Het portret was de laatste in een reeks van tien die hij maakte voor het goede doel. "Mijn laatste schilderij van de tien voor Kika zou eigenlijk een schilderij van Pamela Anderson worden", laat hij weten in een verklaring. "Maar ik vond het zulk leuk nieuws dat prins Willem-Alexander dit jaar onze koning zal worden, dat ik er op mijn eigen wijze een schilderij van heb gemaakt."

De zanger is weer gaan schilderen ter ontspanning. "Na een ernstig auto-ongeluk op 22 maart 2012, waardoor ik meer thuis mijn rust moest zien te vinden", vertelt Harren. Hij vindt het moeilijk te ontspannen. "Omdat ik een aantal jaren geleden te horen heb gekregen dat ik een ernstige vorm van ADHD heb."

De 45-jarige Harren heeft als schilder een geheel eigen stijl. "Ik schilder in opdracht en werk het af met glitterpoeder en stenen van Swarovski, zirkonia."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren