logo songteksten.net

Moeder Houston walgt van invitatie Grammy-feest

(Novum) - De moeder van Whitney Houston is verbolgen over de uitnodiging die ze heeft ontvangen van platenbons Clive Davis. Hij heeft haar gevraagd langs te komen op het feest dat hij geeft voor de Grammy's, maar Cissy Houston moet er niet aan denken. Haar dochter overleed vorig jaar vlak voordat ze op de fuif van haar mentor zou verschijnen.

"Ik heb een uitnodiging voor het feest ontvangen. Dat is verschrikkelijk obsceen", laat de nog altijd rouwende Cissy weten aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. "Ik heb geen idee waarom ze willen dat ik op het feest kom waar zij overleed. Het is ongehoord." Houston is ook niet aanwezig bij de Grammy-uitreiking zelf, die zondag plaatsvindt.

Whitney Houston werd aan de vooravond van het muziekevenement gevonden in een bad op haar hotelkamer. De zangeres was verdronken. Hartproblemen en drugsgebruik leidden tot haar dood. Tijdens de uitreiking van de prestigieuze muziekprijzen werd een eerbetoon gebracht aan de 48 jaar geworden zangeres.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren