logo songteksten.net

Dochter ontrafelt geheim bij Daan Schuurmans

(Novum) - De komst van dochter Sophia heeft een geheim ontrafeld in het hoofd van Daan Schuurmans. "Die ultieme onvoorwaardelijke liefde heb ik nog niet eerder meegemaakt", vertelde de acteur bij Eva Jinek op Zondag. "Dat is zo allesomheersend."

Sophia kwam vorige maand, op de 41e verjaardag van haar vader, ter wereld. "Het is een ontdekkingsreis", zei Schuurmans over het vaderschap. "De hele evolutie van de mens ga je vanaf het begin af aan weer meemaken."

Door Sophia, die Schuurmans kreeg met echtgenote Bracha van Doesburgh, ziet de acteur de betrekkelijkheid van bepaalde dingen beter in. "Dit hele mooie, kleine, prachtige hart dat in ons midden klopt zorgt ook voor relativering. Je zet jezelf opzij."

Ook wat werk betreft zegt Schuurmans, die vanaf zondag te zien is in een nieuw seizoen Bellicher: Cel, te relativeren. "Ik heb nu even iets minder passie voor mijn vak, maar heb geen idee hoe dat over een halfjaar is." Daan stort zich voorlopig op het vaderschap, dat hij zijn ultieme rol noemt. "Als ze 's ochtends wakker wordt en je legt haar op je borst, dat is het mooiste."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren