logo songteksten.net

Chris Brown rijdt auto in de prak

(Novum/AP) - Chris Brown heeft zaterdag geluk gehad. De r&b-zanger knalde met zijn Porsche op een muur, maar kwam daar zonder kleerscheuren vanaf. Volgens de politie werd Brown achtervolgd door paparazzi.

Chris parkeerde zijn peperdure wagen zaterdagmiddag in Los Angeles tegen een muur. Tegen de politie vertelde de 23-jarige zanger dat hij de macht over het stuur verloor toen hij weg probeerde te komen van de fotografen. De politie onderzoekt de zaak, een woordvoerder weet niet of de betrokken paparazzo's al bekend zijn.

Het is niet de eerste keer dat Brown in de problemen komt aan de vooravond van de Grammy's. De prestigieuze muziekprijzen worden zondag uitgereikt in Los Angeles, Brown maakt met zijn album Fortune kans op een Grammy. In 2009 timmerde Brown zijn vriendin Rihanna in een auto in elkaar toen ze onderweg waren naar de Grammy's.

Rihanna en Brown, die nog steeds te maken heeft met de nasleep van de mishandeling, zijn inmiddels weer bij elkaar. Volgens geruchten wonen ze de uitreiking van de Grammy's dit jaar samen bij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren