logo songteksten.net

'Seks met Heidi voor en na operaties'

(Novum) - De sekstape van Heidi Montag bevat beelden van haar van zowel voor als na de uitgebreide plastische chirurgie die de blondine eerder dit jaar onderging. Haar man Spencer Pratt loopt al maanden te leuren met een band waarop Montag de liefde bedrijft die 'Kim Kardashian op een amateur doet lijken'. Dat zeggen anonieme bronnen tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

In 2007 liet Montag zich opereren aan neus en borsten, maar in april van dit jaar liet zij dat nog eens dunnetjes overdoen. Ze onderging maar liefst tien plastische ingrepen op een dag. Ook toen werden haar borsten en neus weer onder handen genomen.

Er wordt al openlijk gegrapt dat Heidi in sommige scènes nog allerlei gezichtsuitdrukkingen heeft, en in andere niet meer. Dit zou een bijkomend resultaat zijn van de operaties aan haar gelaat.

Overigens heeft Heidi momenteel nog wel wat meer te stellen met Pratt. Hij heeft aan enkele Amerikaanse media vol trots verteld dat hij bezig is met een boek over zijn relatie met Montag. "Ditmaal houd ik mij niet in", nam hij zich voor.

Montag heeft op haar beurt gedreigd met juridische stappen. "Dit is precies de reden dat ik bij hem weg ben" zegt ze briesend. "Ik bekijk nu welke juridische stappen ik kan nemen." Montag vroeg vorige maand een echtscheiding van Pratt aan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren