logo songteksten.net

Afrojack draait voor Johnny Depp en Tyra Banks

(Novum) - Afrojack heeft zaterdagavond voor grote internationale sterren mogen draaien. De Nederlandse dj verzorgde een verrassingsoptreden tijdens het officiële pre-Grammy gala van platenbons Clive Davis. Dat laat Afrojack weten via Twitter.

"Dit is een heel speciale plek om te mogen optreden", stelt Afrojack, die werd geboren als Nick van de Wall, in een verklaring. "Als je ziet welke grootheden eerder op dit gala hebben mogen optreden, en wat voor legendes hier in de zaal zitten, dan is het uniek dat Clive Davis me de kans geeft om hier te laten zien wat ik doe."

Naast Depp en Banks woonden sterren als Sting en Diddy het jaarlijkse Grammy-feestje van Davis bij. Afrojack mocht de avond aftrappen. "We hebben de show mogen openen en hebben speciaal daarvoor het gala omgetoverd in een kleine club. Het was echt een grote eer om dat te mogen doen." Zangeres Gladys Knight sloot de avond af. Ook onder meer Emeli Sandé en Usher traden op.

Tijdens het gala werd uitgebreid stilgestaan bij de dood van Whitney Houston, die door Davis werd ontdekt. De zangeres stierf vorig jaar aan de vooravond van de Grammy's. Hoewel Whitneys moeder eerder deze week haar walging uitsprak omdat ze was uitgenodigd, woonden Whitneys broer en schoonzus het gala bij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren