logo songteksten.net

Fall Out Boy waarschuwt voor valse kaarten

(Novum) - Fall Out Boy heeft fans gewaarschuwd voor valse kaarten. De band, die vorige week bekendmaakte na drie jaar weer te gaan toeren, baalt bovendien van de vele tickets die worden doorverkocht. "We zijn niet zo blij om te zien dat ook diegenen die van ons publiek willen profiteren zijn teruggekeerd", schrijft de band op zijn site.

Fall Out Boy, dat scoorde met nummers als Dance, Dance en een cover van Michael Jacksons Beat It, gaat in mei weer op tournee. Concertkaartjes voor de shows in de Verenigde Staten en Groot-Brittanniƫ vlogen over de toonbanken. Door middel van vijf tips drukt de band hun fans op het hart niet te veel te betalen voor kaarten en geen valse kaarten te kopen.

"We zijn van plan nog lange tijd een band te vormen, dit is niet je enige kans om ons te zien", stellen Pete Wentz, Patrick Stump, Joe Trohman en Andy Hurley fans gerust. "We spelen liever voor tien enthousiaste fans dan voor dertigduizend mensen die balen omdat ze twee maanden huur neer hebben moeten tellen voor een kaartje."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren