logo songteksten.net

Golden Girl Betty White (88) wint Emmy Award

(Novum/AP) - Betty White heeft een Emmy Award gewonnen. De 88-jarige The Golden Girls-actrice werd uitgeroepen tot Beste gastactrice in een comedyserie, voor haar optreden in Saturday Night Live.

White ontving de prestigieuze tv-prijs zaterdag tijdens de uitreiking van de Creative Arts Emmy Awards, de opwarmer voor de uitreiking van de 'grote' Emmy Awards op 29 augustus. Zij verscheen eerder dit jaar als presentatrice en gastactrice in de legendarische Amerikaanse sketchshow Saturday Night Live. Met haar 88 jaar gaat zij de boeken in als de oudste persoon die dat deed.

De actrice is vooral bekend van haar rol als Rose, een van de vier 'Golden Girls' uit de gelijknamige comedyserie. Zij, de enige nog levende hoofdrolspeelster die in de serie te zien was, ziet haar carrière dit jaar weer helemaal opbloeien. Naast haar succesvolle optreden in Saturday Night Live, heeft ze een vaste rol te pakken in de sitcom Hot in Cleveland en speelde ze een gastrol in de serie The Middle. White is ook bezig met het schrijven van twee boeken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren