logo songteksten.net

Sterren hebben lak aan dresscode Grammy's

(Novum/AP) - Verschillende sterren lieten zondag zien maling te hebben aan de dresscode tijdens de Grammy Awards. Zo droegen Kelly Rowland en Alicia Keys een jurk die gedeeltelijk doorschijnend was en had Jennifer Lopez een japon aan met een split tot aan haar heup. Katy Perry vestigde alle aandacht op haar decolleté.

"Ik heb bijna de regels overtreden", grapte Rowland zondag backstage. "Als ik mezelf van de zijkant laat zien, doe ik het misschien alsnog." De organisatie achter de Grammy Awards had alle genodigde sterren op het hart gedrukt kleding te dragen die 'alles adequaat bedekt'. Zo moesten borsten en billen bedekt zijn en was 'heldere doorzichtige kleding die mogelijk vrouwelijke tepels blootstelt' uit den boze.

"Zoals jullie kunnen zien, heb ik de memo gelezen", grapte Jennifer Lopez. De zangeres leek met haar manier van poseren, met haar ene been ontbloot, Angelina Jolie te imiteren. Het been van Jolie kreeg vorig jaar een eigen twitteraccount na de uitreiking van de Oscars. "Ze hebben niks gezegd over benen", reageerde Lopez tegenover het Amerikaanse blad People. "Ik had het idee dat ik heel braaf was."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren