logo songteksten.net

Adele heeft nog geen plannen voor nieuw album

(Novum) - Adele is nog helemaal niet bezig met een nieuw album. De zangeres vestigt alle aandacht op haar in oktober geboren zoontje. "Ik zing enkel kinderliedjes, ik heb geen idee wat hip is en wat niet."

Adele vertelde backstage bij de uitreiking van de Grammy's dat ze veel minder gestrest is nu ze moeder is. "Je moet prioriteiten stellen waarvan je in de stress raakt als je een kind hebt. Normaal gesproken vind ik het heerlijk om mijn haar en make-up te laten doen, maar dit keer kon ik alleen denken: hou op, hou op!"

Door de komst van haar zoontje, dat naar verluidt Angelo heet, heeft Adele haar carrière op een laag pitje gezet. "Ik heb eerlijk gezegd geen idee meer wat er speelt", vertelde de 24-jarige zangeres, die wel al vergaderingen heeft over een nieuwe plaat. Wanneer de opvolger van 21 uit 2011 verschijnt, is nog niet bekend.

Tijdens de uitreiking van de Grammy's, waarbij Adele zelf wederom in de prijzen viel, was een nieuwe tatoeage te zien bij de Britse zangeres. Achter haar rechteroor heeft Adele de letter A laten vastleggen, wat zou verwijzen naar Angelo.

Adele reikte zondag de Grammy voor beste album uit aan Mumford and Sons en grapte daarbij over haar zwangerschap. "De meeste artiesten die de prijs voor album van het jaar winnen bereiden zich voor op een grote tournee. Of ze worden zwanger, zoals de winnaar van vorig jaar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren