logo songteksten.net

Carrie Underwood vreest voor paniekaanvallen

(Novum) - Carrie Underwood is nog altijd huiverig voor paniekaanvallen. De 27-jarige countryzangeres kreeg tijdens haar jeugd regelmatig zulke aanvallen, wanneer zij zich in een drukke omgeving bevond. Tegenwoordig heeft de blondine daar haast geen last meer van, maar ze geeft toe zich nog regelmatig onprettig te voelen met veel mensen om zich heen.

Onlangs verbleef zij in een hotel waar een grote conferentie gaande was. "Op elke verdieping waar de lift stopte propten meer mensen zich erbij", zegt Underwood in een interview met de website WebMD. "Ik begin dan te denken aan alle dingen die fout kunnen gaan. Ik denk dan, 'ik moet nu meteen wegwezen uit deze lift.'"

Underwood werd bekend toen zij in 2005 het vierde seizoen van de talentenjacht American Idol op haar naam schreef. De zangeres heeft vanwege haar angst enige tijd nodig gehad om te wennen aan fans die op haar afrennen en haar omsingelen. "Het heeft een tijdje geduurd dat een plaatsje te geven en mensen toe te laten in mijn omgeving."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren