logo songteksten.net

Sterretje wil professioneel schaatsen -2-

(Novum) - (Mededeling redacties: Update. Meer informatie in nieuwe derde alinea en vanaf vijfde alinea.)

Sterretje ziet een carrière als professioneel schaatser wel zitten. De 27-jarige realityster wil sowieso zijn kunsten op het ijs blijven vertonen met Alexandra, met wie hij zaterdag het programma Sterren Dansen op het IJs won.

Sterretje zou het 'wel heel leuk vinden' om van schaatsen zijn beroep te maken en gaat zich komende week verdiepen in zijn kansen, vertelde hij maandagochtend aan Radio Decibel. "Volgens de choreografen moet het lukken. Ik ben schijnbaar een van de weinige gasten die heel makkelijk kan liften."

De realityster weet dat hij nog veel moet leren voordat hij zich een professioneel ijsdanser kan noemen. "Mijn basisstappen moeten beter, misschien moet ik een paar balletlessen gaan volgen", zei Sterretje, die officieel Tony Wyczynski heet, maandagmiddag in een chatsessie met De Telegraaf. "Echt in een tutu, dat is misschien wel leuk voor een programma."

De realityster is ook buiten het schaatsen graag bij Alexandra, aan wie hij zaterdag snikkend zijn liefde verklaarde. "Het was de totale ontlading. Ik was zo bezorgd om Alex", zei hij in De Telegraaf. Zijn partner kreeg zo'n twee maanden geleden een beroerte.

Hoewel hij veel om Alexandra geeft, deelt Sterretje liever niet zijn wilde verleden met de schaatster. "Het eerste wat ik tegen Alex heb gezegd is: ik wil niet dat je Oh Oh Cherso gaat kijken."

Desondanks realiseert Tony zich dat hij zijn voor de realityshow vastgelegde wilde verleden moeilijk verborgen kan houden. "Ik zal nooit kunnen voorkomen dat ze het ziet. Stiekem kan ik er nog wel om lachen, dus ze mag het eigenlijk best zien."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren