logo songteksten.net

Jennifer Aniston had een date met Jon Stewart

(Novum) - Jennifer Aniston en Jon Stewart zijn ooit samen op een date geweest. De Friends-actrice en de presentator van The Daily Show spraken met elkaar af in een restaurant voor een romantisch diner, dat op niets uitliep.

Stewart onthulde het verhaal toen Aniston te gast was in zijn talkshow. De presentator vroeg de actrice in de jaren negentig, toen de comedyserie Friends net van start was gegaan, mee uit eten. "Je zag er geweldig uit", zei de nu 47-jarige Stewart. "Ik vroeg je mee uit, en we gingen uit eten in een Italiaans restaurant."

De 41-jarige Aniston legde uit dat zij het etentje echter nooit als een romantisch onderonsje heeft gezien. Om dat duidelijk te maken besloot zij een paar van haar vrienden mee te nemen naar het restaurant, wat Stewart totaal verkeerd opvatte. "Ze is zo blij over het feit dat ze een date met me heeft dat ze mij meteen wil voorstellen aan haar vrienden", dacht de presentator die avond.

Stewart is inmiddels getrouwd en heeft twee kinderen. Aniston was enige tijd getrouwd met Brad Pitt, en is volgens geruchten nu weer terug bij haar ex John Mayer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren