logo songteksten.net

'Zoenpartner' Will Smith verstoorde Grammy's

(Novum) - De Oekraïense journalist die vorig jaar speeksel probeerde uit te wisselen met Will Smith heeft tijdens de uitreiking van de Grammy Awards weer voor ophef gezorgd. De man, die in mei een tik van Smith kreeg als reactie op de zoenpoging, liep tijdens de overhandiging van een Grammy aan Adele het podium op.

Vitalii Sediuk werd snel van het podium getrokken en mocht een nacht in de cel doorbrengen, schrijft het Amerikaanse entertainmentblad The Hollywood Reporter. Sediuk deed net alsof hij de Grammy voor beste solopopoptreden had gewonnen. Jennifer Lopez, die de muziekprijs mocht overhandigen aan Adele, stuurde Sediuk van het podium.

Sediuk had geen uitnodiging voor de show rondom de Grammy's, vertelt de Oekraïense journalist aan The Hollywood Reporter. "Ik ben met vrienden die wel tickets hadden meegelopen, niemand heeft geteld hoeveel toegangsbewijzen we hadden." Sediuk beweert dat hij het Staples Center, waar de Grammy's werden uitgereikt, binnenwandelde met Katy Perry.

Eenmaal binnen koos hij een plek op de tweede rij. "Ik denk dat Adam Levine daar eigenlijk had moeten zitten, want hij zat later op de grond", vertelt Sediuk over de Maroon 5-frontman. De journalist, die geregeld sterren te kakken wil zetten, zegt niet van plan te zijn geweest het podium op te duiken. "Adele is mijn favoriete artiest. Toen ik haar naam hoorde, kreeg ik het idee het podium op te lopen."

De 24-jarige Sediuk werd meteen door de politie afgevoerd. In maart moet hij tekst en uitleg geven aan de rechter. De beveiliging rondom de Grammy's was dit jaar strenger in verband met de voortvluchtige ex-agent Christopher Dorner.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren