logo songteksten.net

Organisatie Grammy's blij met bedekte lichamen

(Novum) - De organisatie van de Grammy's stelt dat alle sterren zich hebben gehouden aan de kledingvoorschriften. Alle genodigden kregen begin deze maand een notitie waarin hun op het hart werd gedrukt kleding te dragen die alles 'adequaat bedekt'. Desondanks verschenen sommige dames met uitdagende kleding op de rode loper.

Zo droegen Alicia Keys en Kelly Rowland een gedeeltelijk doorschijnende jurk, waardoor hun borsten te zien waren. Jennifer Lopez hield haar decolleté verborgen, maar pronkte met haar benen, terwijl Katy Perry haar voorgevel juist in de schijnwerpers zette.

"Alle kleding voldeed aan onze normen", laat zender CBS, die de sterren waarschuwde, aan entertainmentwebsite TMZ weten. "Hoewel sommige outfits op het randje waren."

Hoewel nog niet alle dames hun billen en borsten bedekten voor de uitreiking van de Grammy's, waren de jurken minder gewaagd dan in voorgaande jaren. Zo verscheen Jennifer Lopez in 2000 in een diep uitgesneden groene jurk die weinig aan de verbeelding overliet. Een jaar later verscheen Toni Braxton in een witte jurk met een split tot aan haar taille.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren