logo songteksten.net

Beyoncé wil normale jeugd voor dochtertje Blue

(Novum) - Beyoncé wil dat haar dochter Blue Ivy een normale jeugd heeft. "Het is voor mij erg belangrijk dat mijn dochter alle dingen kan doen die een kind hoort te doen", vertelt de 31-jarige zangeres, die vorig jaar januari beviel van haar eerste kind, aan Vogue.

"Ze moet met de tuinsproeiers kunnen spelen, pyjamafeestjes kunnen geven en limonade kunnen verkopen", illustreert Beyoncé, die Blue nu vaak mee op sleeptouw neemt. Ook een broertje of zusje hoort volgens de zangeres bij de jeugd die ze Blue wil geven. "Toen ik jonger was, zei ik soms: ik wil geen kinderen. Later zei ik: ik wil er vier. Nu weet ik zeker dat ik nog een kind wil, ik weet alleen niet wanneer."

De geboorte van Blue noemt Beyoncé de mooiste dag van haar leven, hoewel ze de bevalling vreesde. "Alles waarvan ik bang werd, was niet aanwezig in de ziekenhuiskamer", vertelt de zangeres, die in het bijzijn van familie en enkele naasten beviel. "Dus ik kon alles laten gaan en elke wee waarderen."

Tijdens de bevalling voelde Beyoncé een sterke band met haar dochter. "Terwijl ik weeën had, zag ik mijn kind voor me dat door een hele zware deur moest. En ik stelde me voor dat dit kleine mensje al het werk moest doen, dus ik kon niet meer aan mijn eigen pijn denken." Beyoncé vertelt dat ze tijdens de bevalling 'praatte' met Blue. "Ik weet dat het gek klinkt, maar ik voelde de communicatie."

De komst van Blue heeft grote invloed gehad op het leven van Beyoncé. "Ik heb iets dat me heeft geaard. Mijn familie is altijd al belangrijk voor me geweest." Ook Beyoncés muziek is veranderd. "Het is sensueler, machtiger. Nu ik ben bevallen snap ik de kracht van mijn lijf veel beter."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren