logo songteksten.net

Weer ophef over intieme foto's William en Kate

(Novum/AP) - Opnieuw is ophef ontstaan over foto's waarop de Britse prins William en zijn vrouw Kate te zien zijn. Het Italiaanse blad Chi, dat vorig jaar topless foto's van Kate afdrukte, is van plan vakantiekiekjes van het paar te publiceren. Daarop is de zwangere buik van Kate duidelijk te zien.

St. James's Palace reageert teleurgesteld op de plannen van Chi, dat de foto's woensdag wil publiceren. "Het is duidelijk een inbreuk op de privacy van het stel."

William en Kate vierden vorige week vakantie op Mustique, een eiland in het Caribisch gebied. Daar werd Kate, die in verwachting is van het eerste kind van het koninklijke koppel, op het strand gefotografeerd in haar bikini.

In september drukte Chi, dat in handen is van de voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi, foto's van Kate af waarop haar borsten zijn te zien. Die waren met een telelens genomen in Frankrijk. De foto's verschenen aanvankelijk in het Franse blad Closer, dat werd aangeklaagd door William en Kate.

Een Franse rechter legde echter geen internationaal publicatieverbod op. Na die uitspraak gingen onder meer het Italiaanse Chi en het Deense Se Og Hør over tot publicatie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren