logo songteksten.net

Lindsay Lohan nu al in de clinch met advocaten

(Novum) - Lindsay Lohan heeft pas een paar weken nieuwe advocaten om zich heen, maar ligt nu al met hen in de clinch. Een van de advocaten neemt in een brief naar de rechter afstand van Lindsay, omdat ze de actrice nauwelijks kan bereiken. Dat schrijft entertainmentwebsite TMZ.

"Ik heb geen idee hoe ik haar rechtstreeks kan bereiken", schrijft Julia Azrael, die Lindsay bijstaat in een zaak tegen een paparazzo. Fotograaf Grigor Balyan klaagde Lohan in 2010 aan na een aanrijding, maar de actrice is nog steeds niet gehoord in de zaak.

Balyan uitte zijn frustraties onlangs in rechtbankdocumenten, waarin hij stelde dat Lindsay het te druk heeft met feesten om haar verhaal op te laten tekenen. De paparazzo vroeg de rechtbank Lohan en haar advocate een boete op te leggen wegens het rekken van de zaak.

Azrael lijkt nu haar handen van de actrice af te trekken. "Ik heb me enorm ingespannen om Lindsay ervan te overtuigen haar verhaal te doen", schrijft de advocate, die zegt alleen via een andere advocaat in contact te kunnen komen met Lohan.

Lindsay Lohan komt al jaren geregeld in aanraking met justitie, onder meer vanwege rijden onder invloed en diefstal. De 26-jarige actrice werd lang bijgestaan door Shawn Holley, die meerdere malen haar hachje redde. Vorige maand ontsloeg Lohan Holley echter, waarom is onduidelijk. De actrice koos voor de niet onomstreden Mark Heller, volgens geruchten wil Lohan echter ook weer van hem af.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren