logo songteksten.net

DMX gearresteerd na rit zonder rijbewijs

(Novum) - DMX is woensdagochtend in de boeien geslagen. De 42-jarige rapper werd gearresteerd in de Amerikaanse staat South Carolina, omdat hij zonder rijbewijs achter het stuur zat. Zijn vijf maanden oude dochter zat bij hem in de auto en was getuige van het hele incident.

DMX werd rond 02.00 uur in een cel gezet, verscheen vier uur later voor een rechter en mocht na het betalen van een boete weer vertrekken. "Vijf weggegooide uren", omschrijft hij het hele gebeuren tegenover de Amerikaanse zender Fox Carolina. "Ik had het geld net zo goed direct kunnen betalen", klaagt DMX. Het is nog onbekend wanneer hij zich weer in de rechtbank moet melden.

De rapper kwam de afgelopen jaren veelvuldig in aanraking met justitie. Hij moest onder meer brommen wegens drugs- en wapenvondsten in zijn woning en het verwaarlozen van zijn honden. DMX liet eind 2011 echter weten zijn leven te hebben gebeterd. Vorig jaar was inderdaad het eerste jaar sinds 1999 dat hij niet werd gearresteerd, weet muziekwebsite Allhiphop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren