logo songteksten.net

James Morrison en Kane spelen op Concert at Sea

(Novum) - Ook James Morrison en Kane zijn dit jaar van de partij tijdens Concert at Sea. Bløf-frontman Paskal Jakobsen, die betrokken is bij de organisatie van het Zeeuwse festival, maakte de nieuwe namen donderdagochtend bekend.

Jakobsen liet ook weten dat Guus Meeuwis in juni op de Brouwersdam speelt. Eerder werd de komst van onder anderen Moke, Handsome Poets en Nielson al aangekondigd.

Paskal is in zijn nopjes met de nieuwe namen. "Ik vind dit het meest complete programma tot nu toe. We zijn heel blij dat James voor ons heeft gekozen als zijn enige show in Nederland dit jaar en we dus weer een grote internationale naam op het podium hebben."

Meeuwis en Kane zijn volgens Jakobsen 'publieksfavorieten'. "Zij hebben eerder al geweldige shows gegeven op Concert at Sea. Verder hebben we goede, leuke bands die door ons publiek kunnen worden ontdekt. Ik verheug me uiteraard op de optredens, maar ook erg op de sfeer en alles wat er te beleven is op het festivalterrein."

Concert at Sea, dat voor de achtste keer wordt georganiseerd door Bløf, vindt plaats op 28 en 29 juni in de buurt van Renesse. De kaartverkoop is reeds gestart.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren