logo songteksten.net

'Katy Perry keurt relatie Rihanna af'

(Novum) - Katy Perry kan zich helemaal niet vinden in Rihanna's besluit om Chris Brown te vergeven. Rihanna werd begin 2009 in elkaar getimmerd door Brown, maar inmiddels zijn de twee weer een koppel. Volgens ingewijden keurt Katy het besluit van haar vriendin af.

"Ze zijn niet meer zo close omdat Katy het niet eens is met Rihanna's keuze om weer met Chris Brown te daten", vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse blad Us Weekly. Omdat Katy niet achter Rihanna's besluit staat, zaten de twee volgens bronnen ver van elkaar tijdens de uitreiking van de Grammy Awards.

De twee zangeressen konden het de afgelopen jaren erg goed met elkaar vinden. Zo plande Rihanna in 2010 een vrijgezellenfeestje voor Katy Perry toen zij ging trouwen met Russell Brand. Dat huwelijk strandde na ruim een jaar.

Ook Katy heeft de liefde weer gevonden, de zangeres is sinds een paar maanden samen met John Mayer. Ook met zijn liefdesleven moest rekening gehouden worden tijdens de Grammy's. Zo zou zijn ex Taylor Swift niet in de buurt van Mayer hebben willen zitten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren