logo songteksten.net

Zoon Rosalie van Breemen nog steeds kwijt

(Novum) - Rosalie van Breemen heeft haar zoon nog steeds niet gevonden. De 16-jarige zoon van het voormalig model stapte vorige week op het vliegtuig naar Genève. Sindsdien heeft Van Breemen niets meer van zoon Fabien vernomen. De jongen werd in Nederland behandeld voor zijn softdrugsverslaving.

De kliniek waar Fabien was opgenomen ontving echter een brief van de advocaten van zijn vader, De Franse acteur Alain Delon. In de brief stond dat de jongen onmiddellijk moest worden vrijgelaten. Delon kon dat eisen omdat hij voor de helft de ouderlijke macht bezit. Fabien stapte op het vliegtuig naar Genève, waar zijn vader verblijft in een rustkliniek, maar Van Breemen vernam daarna niets meer.

Fabien zou zich maandag weer moeten melden op zijn school in Parijs. "Het gaat om de toekomst van onze zoon. Ik kan niet toezien terwijl de jongen waar ik zijn hele leven voor heb gezorgd, nu in het slop raakt", vertelt Van Breemen in De Telegraaf. "Mijn advocaat en ik krijgen de raadsman van Alain ook niet te pakken. Hij is misschien aan het varen op het meer van Genève of zo."

Van Breemen heeft weinig vertrouwen in de opvoedkundige eigenschappen van haar ex-man. "Alain is een lieve vader maar hij heeft nog nooit echt voor de kinderen gezorgd. In zijn eerste huwelijk was er altijd een kindermeisje en ik heb het gedaan in de vijftien jaar dat wij samen waren." Van Breemen heeft haar hoop op een kort geding gevestigd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren