logo songteksten.net

Tijdschrift wil privé-informatie van Tom Cruise

(Novum) - De juridische strijd tussen Tom Cruise en Life & Style laait op. De acteur klaagde het Amerikaanse blad vorig jaar aan, omdat werd beweerd dat hij na zijn scheiding van Katie Holmes hun 6-jarige dochter in de steek zou hebben gelaten. De uitgever eist nu dat de acteur privé-informatie prijsgeeft om te zien of het blad het daadwerkelijk bij het verkeerde eind had.

De Bauer Media Group wil weten hoe vaak Cruise na de scheiding in contact is geweest met dochter Suri en hoe vaak dat op voorhand van hem werd verwacht, schrijft The Hollywood Reporter. Ook vragen ze naar de voorwaarden van de scheidingsovereenkomst, Suri's mentale gesteldheid na de breuk en de rol die de Scientology-kerk heeft gespeeld in zijn bezoekregeling en communicatie met haar.

Cruise heeft op zijn beurt ook informatie geëist van Life & Style. Hij wil onder meer dat de bronnen van het tijdschrift worden onthuld en wil weten hoe met hen wordt gecommuniceerd. Ook is gevraagd naar informatie over het beleid van Bauer Media Group bij het verkrijgen van informatie, het betalen van de bronnen en het vaststellen van hun geloofwaardigheid.

Cruise en Holmes maakten in juni wereldkundig te gaan scheiden. In oktober werd bekend dat de acteur Life & Style aanklaagt voor vijftig miljoen dollar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren