logo songteksten.net

Kim Feenstra nog altijd verliefd op haar man

(Novum) - Ook al zijn Kim Feenstra en dj Michael Mendoza al lang en breed getrouwd, de tortelduifjes zijn nog altijd dolblij als ze elkaar weer zien. "Wij zijn allebei nog steeds heel erg verliefd op elkaar", vertelt het 27-jarige model op Ibiza voor de camera van Novum Nieuws.

Het huwelijk van de twee is volgens Kim zo sterk omdat ze weinig tijd samen kunnen doorbrengen. "We zijn allebei heel vaak weg van huis", legt Kim uit. "Zo blijft het ook spannend. Je mist de ander dan ook echt en je ontdekt steeds iets nieuws van elkaar. We worden elke keer weer opnieuw verliefd."

In verband met de première van Verliefd op Ibiza waren Kim en Michael met Valentijnsdag op het zonnige eiland. Dit kwam de romantische dag voor de twee duidelijk ten goede. "We kunnen lekker samen ontbijten en langs het strand wandelen. Heel cliché, maar leuk."

Volgens Kim, die in 2010 met de dj in het huwelijksbootje stapte, moeten mensen meer durven wanneer het aankomt op de liefde. "Wanneer je iemand echt leuk vindt, zeg dat dan ook gewoon", adviseert ze. "Wat heb je te verliezen? Je leeft tot slot maar één keer. Je moet af en toe een beetje risico nemen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren