logo songteksten.net

Nance Coolen nog maanden bezig met herstel

(Novum) - Nance Coolen moet nog maanden rekening houden met haar herstel. De presentatrice onderging vorige week met spoed een risicovolle, lange operatie vanwege een ernstige hernia. "Nance moet rekening houden met tenminste drie maanden herstel", vertelt haar woordvoerder aan De Telegraaf.

Nance kampte al maanden met hevige hoofdpijnen, die werden veroorzaakt door lekkend hersenvocht en een nekhernia. Toen de presentatrice vorig weekeinde uitvalsverschijnselen kreeg, werd ze met spoed opgenomen.

"Haar behandelend professor heeft zijn verbazing uitgesproken dat Nance nog zo lang heeft kunnen functioneren", vertelt Nance's woordvoerder. "Nooit eerder zag hij iemand bij wie de ader al zo ver was verkalkt dat die door het ruggenmergvlies heen prikte en op haar zenuwen drukte."

Volgens haar woordvoerder is Nance door het oog van de naald gekropen. De presentatrice was bijna verlamd geweest. "De professor heeft gezegd dat ze niet nog een paar dagen door had moeten lopen met die verkalkte ader. Dan was de kans dat ze verlamd was geraakt veel groter geweest."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren