logo songteksten.net

Tiger Woods officieel gescheiden

(Novum/AP) - Tiger Woods en zijn vrouw Elin Nordegren zijn sinds maandag officieel gescheiden. De breuk tussen de twee hing al langer in de lucht, maar is nu ook wettelijk geregeld, in Florida. Ze gaan de zorg over hun kinderen delen.

"We zijn bedroefd mede te delen dat ons huwelijk over is maar wensen elkaar het beste toe", lieten de twee via hun advocaten weten. "We zijn dan wel niet meer getrouwd, maar nog wel de ouders van twee prachtige kinderen. Hun geluk zal altijd van het grootste belang voor ons zijn." De 34-jarige Woods en de vier jaar jongere Nordegren trouwden in 2004 op Barbados en kregen twee kinderen.

De scheiding van de overspelige golfer en zijn Zweedse vrouw komt negen maanden nadat Woods met zijn auto tegen een boom knalde. Het nachtelijke ongeluk zette een stroom aan negatieve berichtgeving over de golfer in gang. Al snel werd duidelijk dat Woods er met meerdere vrouwen affaires op had nagehouden. De golfer betuigde in februari op een persconferentie openlijk zijn spijt en stopte vijf maanden lang met golfen om zich te laten behandelen voor zijn seksverslaving.

Daarnaast verloor Woods veel van zijn sponsors en traden meerdere maitresses met persoonlijke details over de golfer en zijn seksleven naar buiten. Het is onbekend wat de voorwaarden van de scheiding inhouden, behalve dat Woods en zijn vrouw de voogdij over hun twee kinderen van 1 en 3 jaar zullen delen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren