logo songteksten.net

Kelly Clarkson woedend op platenbaas Clive Davis

(Novum) - Kelly Clarkson heeft geen goed woord over voor Clive Davis. De platenbaas haalt in zijn autobiografie flink uit naar de zangeres, en de 30-jarige Clarkson is daar niet blij mee.

"Ik heb gehoord dat Clive Davis memoires uitbrengt met onjuiste informatie over mij en mijn muziek", schrijft Clarkson, die tien jaar geleden American Idol won, op haar blog. "Ik weiger me te laten pesten."

Clarkson zou hysterisch zijn gaan huilen toen Davis het nummer Since You Been Gone, een grote hit van de zangeres, op haar album wilde hebben. "Totaal niet waar", reageert de zangeres. Volgens Kelly ging het slechts om een meningsverschil over het aantal gitaren in het nummer.

"Ik heb wel een keer gehuild op zijn kantoor", bekent Clarkson. "Ik huilde toen ik hem Because of You had laten horen, het nummer dat ik heb geschreven over mijn leven. Ik huilde omdat hij het verschrikkelijk vond."

Davis zorgt met zijn boek voor behoorlijk wat commotie. De 80-jarige platenbaas onthulde in zijn autobiografie ook dat hij biseksueel is. Davis is medeverantwoordelijk voor het succes van sterren als Whitney Houston, Christina Aguilera en Alicia Keys.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren