logo songteksten.net

Christopher Green bang voor stilte na Pinkpop

(Novum) - Christopher Green won zondag een plek op Pinkpop, maar is nu al bezig met de tijd na het festival. De singer-songwriter won de Limburgse wedstrijd Nu of Nooit en mag daarom op 14 juni Pinkpop openen. "Pinkpop is de allerhoogste duikplank die je kunt hebben", citeert Christopher een van zijn bandleden voor de camera van Novum Nieuws. "Maar daarna moet je zelf leren zwemmen."

"Dat is precies het gevoel wat ik erbij heb", gaat Green verder. "We merken dat het voor veel bands die Nu of Nooit hebben gewonnen heel moeilijk is om na Pinkpop aan de bak te komen."

Christopher Green, die deelnam aan De Beste Singer-songwriter van Nederland, wil voet aan de grond krijgen door nu al zijn muziek onder de aandacht te brengen. "In maart duiken we weer de studio in, dan hebben we weer drie of vier nieuwe liedjes", zegt Green. "We moeten onze muziek zo goed mogelijk aan verspreiden. Dat is nog een hele taak, nu moeten we echt aan de bak."

Zenuwachtig voor Pinkpop is de Limburger nog niet. "We hebben nog een hele tijd om het voor te bereiden." Green wil er wel zeker van zijn dat zijn set van zo'n drie kwartier tot in de puntjes is uitgewerkt. "Daar hebben we nog een hoop optredens en repetities voor. We hebben in Eindhoven een zaal afgehuurd om de show er perfect in te krijgen qua licht en geluid. We gaan er gewoon echt heel hard aan werken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren