logo songteksten.net

Naaktkiekjes Dewi alsnog in Playboy

(Novum) - Dewi Pechler viert haar verjaardag dit jaar op een bijzondere manier. De zangeres siert het septembernummer van Playboy, dat op haar 27e verjaardag verschijnt. Dewi ging al eerder uit de kleren voor het mannenblad, maar omdat de foto's uitlekten, besloot Playboy de fotoshoot niet te publiceren.

De foto's werden begin dit jaar gestolen van Dewi's computer, waarna Playboy de naaktkiekjes bestempelde als 'niet meer bruikbaar'. Daar kwam het blootblad op terug. "Eigenlijk waren we het er met z'n allen vrij snel over eens dat we Nederland deze prachtige shoot niet wilden onthouden", reageert Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk.

Dewi is in de zevende hemel met het besluit. "Ik ben erg blij dat Playboy toch heeft besloten mijn shoot te publiceren", jubelt de 26-jarige. "En dat ook nog eens op de dag dat ik jarig ben."

Wie de pikante foto's van Dewi's computer stal, is niet bekend. Politieonderzoek heeft volgens Heemskerk geen dader opgeleverd, wat de hoofdredacteur 'treurig' noemt. Op haar verjaardag op 9 september onthult Dewi niet alleen haar naaktkiekjes, maar ook haar nieuwe single 'Sour'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren