logo songteksten.net

Backstreet Boy Nick Carter gaat trouwen

(Novum) - Nick Carter maakt zich op voor het huwelijk. De Backstreet Boy is woensdag op zijn knieƫn gegaan voor zijn vriendin Lauren Kitt, met wie hij al ruim vier jaar samen is. "Ik liep al twee weken met de ring rond", vertelt Nick aan het Amerikaanse blad People. "Ik werd er gek van. Ik wilde die ring om haar vinger."

Carter vroeg Kitt op een eiland in de Florida Keys ten huwelijk. Het aanzoek verliep niet helemaal gladjes. "Mijn boot was in erg slechte staat omdat ik hem al zo'n zes jaar niet meer had gebruikt." Na dagenlang klussen gingen de 33-jarige Backstreet Boy en de 29-jarige fitnessexpert dan toch op pad met vrienden en Kitts vader.

"Ze zei 'ja' en ik had geen flauw idee wat ik moest doen", herinnert Carter zich. "Ze zei: je moet de ring om mijn vinger doen. Dus dat deed ik. Ik was echt in shock." Ook voor Kitt was het aanzoek een schok. "Ik verwachtte het niet, het voelde erg onwerkelijk. We zijn zo gelukkig, verliefd en in de zevende hemel."

Een trouwdatum hebben Carter en Kitt nog niet. Daarvoor moeten de tortelduifjes eerst in conclaaf met de Backstreet Boys. "Het is niet aan ons", vertelt Kitt over een trouwdatum. "Het ligt aan het schema van de band." De Backstreet Boys vieren dit jaar hun twintigjarig jubileum en werken aan een nieuw album en willen weer gaan toeren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren