logo songteksten.net

PS4-games van nul tot zestig euro

(Novum) - De prijzen van games voor de Playstation 4 komen te liggen tussen de nul en zestig euro. Door games in verschillende prijsklassen aan te bieden, hoopt Sony verschillende soorten consumenten aan zich te binden die uiteindelijk ook hoogwaardige PS4-games gaan spelen. Dat heeft topman Jack Tretton van Sony gezegd voor de camera van nieuwszender CNBC.

Met het aanbieden van kleinere, goedkopere spellen wil het bedrijf consumenten klaarstomen voor het grote werk op de Playstation 4. Hoewel de gamegigant meer nadruk gaat leggen op kleinere spellen, hoeven fanatieke games zich geen zorgen te maken. "We blijven hoogwaardige spellen maken die vijftig miljoen kosten om te maken", zei Tretton.

De aankondiging van Tretton staat in contrast met de presentatie van de eerste eigenschappen en spellen voor de Playstation 4. Toen die woensdag werden onthuld, haalde Sony juist spectaculaire producties van stal.

In Nederland werken zeker twee bedrijven aan spellen voor de Playstation 4. De Amsterdamse gamestudio Guerrilla Games werkt aan het schietspel Killzone Shadow Fall, een spel dat waarschijnlijk voor zestig euro verkocht wordt. Het Utrechtse Nixxes Software werkt aan een nader te onthullen spel voor de PS4. De gamestudio uit Utrecht bouwt doorgaans enkel spellen om voor andere spelcomputers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren