logo songteksten.net

Miss Nederland 'een beetje teleurgesteld'

(Novum) - Desirée van den Berg kan er mee leven dat ze niet is verkozen tot Miss Universe. "Ik ben wel een beetje teleurgesteld, maar het zat er gewoon niet in", vertelde Desirée dinsdag in de ochtendshow op Q-Music. "Ik heb gewoon pech gehad."

Tijdens de verkiezing van maandagavond ging de 22-jarige Mexicaanse Jimena Navarrete in Las Vegas aan de haal met het kroontje. "De juryleden hebben hun eigen smaak, ze hebben elk een idee van hun ideale Miss. Er kan er maar eentje winnen, de anderen zijn allemaal losers." Desirée zette haar beste beentje voor, maar viel al na de bikinironde af. "Ik heb het goed gedaan", oordeelt de blondine. "Nederland kan trots op me zijn."

Voor de Miss Nederland zitten de verkiezingen er voorlopig nog niet op. Dit jaar staan nog de verkiezingen voor Miss World en Miss Earth op de agenda. "En ik blijf lekker Miss Nederland. Zaterdag kom ik terug, daar heb ik wel zin in."

Wat de 23-jarige studente geneeskunde tot die tijd gaat doen, weet ze maar al te goed. "Ik ga eerst even lekker eten, of beter vreten. De afgelopen weken ben ik op een streng dieet gezet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren