logo songteksten.net

Justine Pelmelay zingt weer

(Novum) - Justine Pelmelay is voorzichtig weer begonnen met zingen. "Het gaat beter met Justine, al is het met ups en downs", vertelt haar verloofde Ronald van Driel aan Novum Nieuws. "Maar ik merk dat ze vrolijker wordt van zingen." Justine belandde vorig jaar een aantal keer in het ziekenhuis wegens een beenmergziekte.

Ronald en Justine hebben samen een liedje gemaakt voor hun huwelijk op 30 mei. "Het is een groovy nummer, geen tranentrekker", vertelt Ronald, die het liedje met de zangeres ten gehore gaat brengen. Het nummer wordt ook op single uitgebracht.

"Het gaat over wat we het afgelopen jaar hebben meegemaakt, en dat het toch redelijk goed kan komen." Justine kreeg niet alleen de beenmergziekte voor haar kiezen. Ze is verwikkeld in een rechtszaak met haar kinderen en ontsnapte een jaar geleden aan de dood aan boord van het rampschip Costa Concordia. Destijds kon Justine niet zwemmen.

Ook zet de 54-jarige Justine zich in voor een goed doel. "11 maart een lied voor zinloos geweld opnemen", twitterde de zangeres.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren